Diensten van Creemers Totaal Reclame

Creemers Totaal Reclame neemt uw reclamezorgen uit handen en biedt een compleet pakket aan communicatie bestaande uit: logo’s, huisstijlen, beletteringen, websites en print & drukwerk. Wij luisteren naar uw wensen, geven advies en tonen u indien nodig concrete voorbeelden.

Huisstijl

De herkenbaarheid van uw bedrijf is natuurlijk het belangrijkste. Uw bedrijfsnaam in de vorm van een naam/logo en/of embleem moet duidelijk en krachtig zijn. Het design hiervan is een proces wat weloverwogen door ons geanalyseerd wordt. Ook het refreshen van uw “oude” logo behoort tot de mogelijkheid. Wij maken een passende stijl voor uw branche e/o doelgroep.


Belettering

Tegenwoordig is belettering niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Informatie over uw bedrijf moet direct opvallen en goed te zien zijn. Door middel van uw naam / logo en of eventuele toevoeging van beeld en tekst. Overdadigheid schaad en maakt dat “de boodschap” naar de achtergrond gaat. De kunst is een juiste balans (afhankelijk van soort bedrijf) te vinden in verdeling en items van diverse soorten beletteringen zoals daar zijn: gevelbelettering – (auto)wrapfolies – raamfolies – spandoeken – banieren – vlaggen – lichtbakken – zuilen – stickers – borden. Ook uw wagenpark hoort daarbij! Fraai als er eenheid zit in uw uitstraling naar buiten toe. Het zijn dan ook een goede eyecathers deze mobiele reclame-uitingen. Carwrapen is deze dagen erg “hot”. Technische tekeningen maar ook 3D presentaties laten u tal van de mogelijkheden zien.


Drukwerk

Al jaren zijn wij sterk in drukwerk. De basis begint bij een goed ontwerp of layout en het op een juiste wijze digitaliseren voor druk. Of het nu gaat om een complete huisstijl of bijvoorbeeld om gespecialiseerd hoogwaardig drukwerk. Items zoals: folders, flyers, kaarten, boekjes, mappen, verpakkingen en stickers. Wij verzorgen het tot in de puntjes. En zijn bekwaam in specialistische drukvormen (stansvormen/vouwwijze/afwerking). Een gedegen advies ontvangt u van ons op gebied van kleur – full-colour of pantone – papiersoorten en veredeling. Wij realiseren wat uw doelgroep “raakt’!


Fotografie

Een belangrijk onderdeel in het realiseren van projecten is fotografie. Het lijkt vaak vanzelfsprekend maar dat is het niet. Belichting, positie, zonstand, en oog voor details zijn zaken die het verschil maken bij goede fotografie. De foto’s worden (bijna) altijd geoptimaliseerd in photoshop. Sinds korte tijd maken wij ook gebruik van oude fotografie, gescand vanaf negatieven. Het gaat hier voornamelijk over straat- dorps- en stadsgezichten. Wij produceren deze op maat naar wens en op diverse materialen te weten: – acrylaatglas – dibond – airtex behang – textiel(met aluminiumframes) – muurfolies. Ook uw eigen foto’s kunnen wij voor u plotten op het gewenste materiaal.


Websites

Internet is steeds belangrijker als het gaat om ‘’je gezicht laten zien”. Het is dus een must om professioneel naar voren te komen en gevonden te worden. Wij helpen u daarbij. De vindbaarheid via Google speelt hier ook een grote rol in. Wij kunnen u hierin goed adviseren. Het vormgeven en programmeren van een overzichtelijk en gemakkelijk bedienbare site is wat voorop staat. Tegenwoordig maken wij meestal gebruik van het Word-Press CMS. Dit is een zeer gangbaar systeem – ook deze site is daar mee gebouwd.

Mijn werkwijze

 

Als ervaren reclamemaker (reeds 33 jaar in het vak) ben ik bekend met vele markten en branches. Vanuit persoonlijke inzicht en op basis van uw wensen, geef ik u een doordacht advies. Vervolgens maak ik een aantrekkelijk voorstel. Gaat u akkoord? Dan start ik met de realisatie. Wij houden u op de hoogte van het project om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij houden u op de hoogte van het project om zodoende tot het gewenste eindresultaat te komen.

 

 

Contactgegevens

Creemers Totaal Reclame – Te Welle 19 – 5673 BP Nuenen


06 228 65 869 info@ctreclame.nl